Iconische wondertreffer Zlatan valt in de prijzen

Reacties

Zlatan Ibrahimovic sluit zijn eerste seizoen in Amerika af met drie persoonlijke prijzen. Hij belandde in het Team van het Jaar en werd verkozen tot beste nieuwkomer, nu is zijn eerste treffer in de Major League Soccer verkozen tot mooiste van het jaar.

Iconische wondertreffer Zlatan valt in de prijzen

Op 31 maart kwam Zlatan van de bank in het duel met Los Angeles FC om zes minuten later geschiedenis te schrijven met zijn eerste goal in dienst van LA Galaxy. De Zweed maakte kort na zijn invalbeurt de gelijkmakende 3-3 en deed dat op schitterende wijze. Met een schot van ver verschalkte hij keeper Tyler Miller.

De wedstrijd kreeg een extra speciaal tintje omdat Zlatan ook nog eens de winnende 4-3 maakte vlak voor tijd. Amerika was direct om, Zlatan zou uiteindelijk 22 keer scoren in 27 competitieduels. Het is nog niet bekend of de spits doorgaat volgend seizoen. Het contract van Zlatan loopt over anderhalve maand af.

Op de website van de MLS zijn alle mooiste doelpunten van het jaar tot en met 1996 terug te vinden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.