Icardi sneert vanaf vakantieadres: 'Een dikke knuffel namens alle gorilla's'

Reacties

Mauro Icardi is niet blij met een artikel van La Gazzetta dello Sport. De bekendste sportkrant van Italië publiceerde maandag een verhaal over de exotische vakantie van Icardi, die momenteel rondreist door Afrika met zijn vrouw Wanda Nara. In het artikel werd onder meer geschreven dat de spits op dit moment niet echt bezig lijkt met voetbal.

Icardi sneert vanaf vakantieadres: 'Een dikke knuffel namens alle gorilla's'
© Pro Shots

'Waar is Icardi? Hij leidt het droomleven, zijn carrière staat op het spel', kopte de krant, die de vakantiefoto's heeft gezien: 'Mauro en Wanda met de gorilla's, met de giraffes, in een heteluchtballon boven de savanne, op zoek naar antelopen, jachtluipaarden, leeuwen, hyena's, nijlpaarden, zebra's en olifanten… Kortom: voetbal lijkt ver weg van de gedachten van Icardi, die geniet van een luxe vakantie in Rwanda en Kenia na een seizoen dat zeker niet uitputtend was.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De roze sportkrant refereerde aan het teleurstellende seizoen van Icardi in dienst van Paris Saint-Germain. In 24 competitieduels, waarvan 14 als invaller, scoorde hij slechts 4 keer. Icardi stelt de bemoeienis van La Gazzetta niet op prijs. 'Ik ben in Afrika, maar volgend jaar mogen jullie mijn vakantie organiseren als jullie dat leuk vinden. Of is dit weer een bullshitverhaal, zoals ieder jaar? Toen ik dertig doelpunten maakte, werd hetzelfde gezegd', schrijft hij op Instagram.

'Mijn carrière staat op het spel? Ik sta nog twee jaar onder contract. Ik denk niet dat mijn carrière op het spel staat, zoals jullie schrijven met deze bullshit', vervolgt Icardi, die de tekst plaatst bij een afbeelding van het artikel. 'Maak je geen zorgen. Ik ben 29 jaar en heb 200 doelpunten gemaakt. Ik denk dat iedereen me wel goed genoeg kent.' Hij lijkt en passant te bevestigen deze zomer in Parijs te blijven. 'Ik heb besloten te blijven en mezelf beschikbaar te stellen. Dank jullie wel. Een dikke knuffel vanuit Afrika namens alle gorilla's, leeuwen en al mijn vrienden die meer respect hebben. Zie jullie snel.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.