'Icardi sluit vrede met Inter en hervat training'

Reacties

Het heeft er alle schijn van dat Mauro Icardi donderdag na ruim een maand afwezigheid de groepstraining bij Internazionale hervat. Volgens La Gazzetta dello Sport en Sport Mediaset heeft de 26-jarige Argentijn woensdag een goed gesprek gehad met directeur Giuseppe Marotta.

'Icardi sluit vrede met Inter en hervat training'

In februari maakte Inter bekend dat Icardi niet langer de aanvoerder zou zijn en dat Samir Handanovic de band van hem overnam. Volgens trainer Luciano Spalletti besloot de Argentijn toen om niet meer te spelen voor de club. De 26-jarige aanvaller claimde last te hebben van zijn knie, maar medische tests toonden geen verschil met de tests van in de voorbereiding, toen Icardi nog topfit was. Er leek dus niet veel aan de hand te zijn. Ook Inter ontkende de blessure.

Icardi zou twee weken geleden nog hebben geweigerd om de groepstraining te hervatten. 'We hebben Mauro gevraagd of hij weer wil komen trainen', zei Spalletti toen. 'De dokter zei dat in zijn ogen de behandeling was afgerond. Maar Mauro vertelde me dat hij nog pijn had. "Ik zeg het wel als ik voel dat ik weer klaar ben om te spelen", zei hij. Ik heb me er maar bij neergelegd en ben naar huis gegaan.'

Mocht Icardi donderdag daadwerkelijk de training hervatten, kan hij zich in alle rust voorbereiden op de komende wedstrijd tegen Lazio van zondag 31 maart. De Argentijn is immers niet opgeroepen voor het nationale elftal en Inter speelt pas over anderhalve week weer een wedstrijd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Meer M. Icardi
Meer over M. Icardi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.