Ibrahimovic sneert naar voormalig Heerenveen-middenvelder Bradley

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ibrahimovic sneert naar voormalig Heerenveen-middenvelder Bradley

'Michael Bradley denkt dat hij een voetbalfilosoof is, maar ik heb meer doelpunten achter mijn naam dan hij wedstrijden heeft gespeeld, dus hij moet mijn regels volgen'
Zlatan Ibrahimovic botste tijdens het duel tussen Toronto FC en LA Galaxy met voormalig SC Heerenveen-middenvelder Michael Bradley. De twee kemphanen hadden het meermaals aan de stok. Zlatan kon het achteraf niet laten om nog een sneer uit te delen naar de Amerikaan.

 Lionel Messi is over minstens één aspect van zijn spel ontevreden. 'Ik zou beter willen worden in het nemen van strafschoppen', vertrouwt de vijfvoudig Gouden Bal-winnaar toe aan Catalunya Radio. 'Maar het is lastig om daaraan te werken. Penalty's tijdens wedstrijden zijn heel anders dan op de training. Het is veel moeilijker dan dat het lijkt. Bovendien ben je ook afhankelijk van de keeper. Als die goed gokt, is de kans groot dat je mist.' Tijdens het WK miste Messi nog vanaf elf meter in het duel dat Argentinië gelijkspeelde met IJsland.

• Het optreden van James Milner tijdens het treffen tussen Tottenham Hotspur en Liverpool van zaterdag maakte grote indruk op Gary Lineker. De voormalige topaanvaller moest zelfs terugkomen op een eerdere tweet. Milner reageerde gevat op de 'boetedoening' van de presentator van Match of the Day.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Het is Ma-tie-ss de Licht en Yer-own Zoot. De UEFA heeft aan de vooravond van de Champions League een lijst gepubliceerd met de juiste uitspraak van spelersnamen. Klik hier om nog even goed te oefenen. Achter welke naam gaat bijvoorbeeld Man-joo-kitch schuil?

René en Willy van de Kerkhof vieren zondag hun 67ste verjaardag. Na de eclatante zege van PSV bij ADO Den Haag doet de beroemde voetbaltweeling dat ongetwijfeld met een grote glimlach. Proost!

• Vandaag precies zestien jaar geleden sloeg Peter Enckelman een modderfiguur in de Premier League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.