Ibrahimovic levert bijdrage aan eerste succes Hammarby sinds 2001

Reacties

Na een prijzendroogte van twintig jaar veroverde Hammarby IF zondag de Zweedse beker. Mede-eigenaar Zlatan Ibrahimovic zag hoe Häcken BK na penalty's werd verslagen (0-0).

Ibrahimovic levert bijdrage aan eerste succes Hammarby sinds 2001
© Pro Shots

Ibrahimovic maakte eind 2019 als (mede)eigenaar zijn entree Hammarby, dat in het jaar dat de spits  naar Ajax vertrok de laatste prijs in de clubhistorie had gepakt. Na die Zweedse titel van 2001 kan er nu eindelijk weer een prijs worden begroet.

'Deze bekerwinst betekent veel, hier speel je voor', zei Ibrahimovic na afloop. 'Je wint finales. Het maakt niet hoe je speelt, finales moet je winnen.'

Ibrahimovic leverde zijn bijdrage aan het succes. Voor de wedstrijd had hij zich laten zien in de kleedkamer. 'Het gaf extra motivatie en een boost aan alle spelers', zei middenvelder Abdul Khalili. 'Het is Zlatan en zijn woorden betekenen veel. Na afloop heb ik hem nog niet kunnen spreken. Het is Zlatan, dus hij krijgt alle aandacht. Maar misschien gaat hij wel voorop in het feestje.'

Het feestje met de fans verliep chaotisch. De spelers waren gedwongen te vluchten nadat de uitzinnige fans probeerden het stadion te bestormen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.