Ibrahimovic bereikt op Zlatan-achtige wijze bijzondere mijlpaal

Reacties

Zlatan Ibrahimovic heeft in de nacht van zaterdag op zondag op karakteristieke wijze zijn vijfhonderdste officiële doelpunt aan laten tekenen.

Ibrahimovic bereikt op Zlatan-achtige wijze bijzondere mijlpaal

Met een fenomenale acrobatische volley maakte de aanvaller van Los Angeles Galaxy op slag van rust de 3-1 tegen Toronto FC. Uiteindelijk zouden Ibrahimovic en co de wedstrijd in de Major League Soccer met 5-3 verliezen.

Bij Toronto FC was Gregory van der Wiel goed voor twee assists, maar na afloop ging het vanzelfsprekend vooral over de mijlpaal van de Zweed. De spits trad met zijn juweel van een treffer toe tot het selecte gezelschap nog actieve spelers met minimaal vijfhonderd goals voor club en land. Die club bestond tot zaterdag slechts uit Lionel Messi en Cristiano Ronaldo.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Natuurlijk is het niet goed dat we verloren hebben. Ik ben verder sowieso blij voor Toronto, want ze zullen worden herinnerd als mijn vijfhonderdste slachtoffer', sprak de 36-jarige Ibrahimovic na afloop.

De flamboyante aanvaller was het vaakst trefzeker namens Paris Saint-Germain: 156 keer. In dienst van Ajax trof Ibrahimovic 48 keer doel tussen 2001 en 2004.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.