Ibrahimovic (40) stelt voetbalpensioen uit en tekent nieuw contract bij Milan

Reacties

Zlatan Ibrahimovic stelt zijn voetbalpensioen nog even uit. De veertigjarige spits blijft AC Milan trouw en heeft zijn contract bij de landskampioen met een jaar verlengd.

Ibrahimovic (40) stelt voetbalpensioen uit en tekent nieuw contract bij Milan
© Pro Shots

Formeel gezien was Ibrahimovic clubloos, want de Zweedse aanvaller liep vorige maand uit zijn contract bij Milan. De buitenwereld zette vraagtekens bij de toekomst van Ibrahimovic, die op leeftijd is en bovendien revalideert van een zware knieblessure. De routinier maakte maandag een einde aan alle geruchten en zette zijn handtekening onder een nieuw contract.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Dat betekent dat Ibrahimovic tot medio 2023 voetballer blijft. Tegen die tijd is de spits 41 jaar oud. Naar verwachting heeft Ibrahimovic nog zeven tot acht maanden nodig voor zijn herstel, wat betekent dat Stefano Pioli voor de winterstop niet op zijn inbreng hoeft te rekenen. Milan anticipeerde al op het herstel van Ibrahimovic door Divock Origi transfervrij te strikken. Ook Olivier Giroud loopt nog rond in de Italiaanse modestad.

Overigens moet Ibrahimovic genoegen nemen met een salarisvermindering. Volgens Italiaanse media wordt zijn jaarloon één à anderhalf miljoen euro plus eventuele bonussen teruggeschroefd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.