'Hypocriete' Walker door het stof na seksrel

Reacties

Kyle Walker heeft zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag in de afgelopen week. Kort voordat de verdediger van Manchester City op Instagram aan zijn volgers vertelde dat zij vooral binnen moesten blijven en sociaal contact moesten vermijden, had hij het erg gezellig gehad met twee prostituees.

'Hypocriete' Walker door het stof na seksrel
© Pro Shots

Walker (29) en een vriend betaalden een bedrag van 2200 pond (omgerekend ruim 2500 euro) voor het bezoek van escortdame Louise McNamara (21) en haar drie jaar oudere collega uit Brazilië. De vrouwen arriveerden dinsdagavond in het huis van Walker in Cheshire en vertrokken op woensdag. Op diezelfde dag meldde Walker zich op Instagram, waar hij zijn 1,7 miljoen volgers vertelde dat zij de regels van de overheid en gezondheidsinstanties zo goed mogelijk op moesten volgen.

McNamara hield een slecht gevoel over aan dat statement en stapte met haar verhaal naar The Sun. 'Kyle is hypocriet', zei de studente. 'Eerst nodigt hij vreemdelingen uit in zijn huis voor seks en de volgende dag leest hij iedereen de les over hoe de mensen veilig moeten blijven.' The Sun staat erom bekend wel vaker van dit soort verhalen te publiceren en ze blijken later vaak ook lang niet allemaal waar te zijn. In dit geval is de waarheid echter wél gesproken.

Walker gaat in een verklaring door het stof. 'Ik wil van deze gelegenheid gebruikmaken om mijn excuses aan te bieden voor de keuzes die ik vorige week heb gemaakt', laat de Engels international weten. 'Ik begrijp dat ik als profvoetballer een rolmodel moet zijn. Daarom wil ik mijn excuses aanbieden aan mijn familie, vrienden, de club, de supporters en het publiek, omdat ik iedereen heb laten zitten.'

Het verhaal krijgt mogelijk nog een vervelend staartje voor Walker. Zijn werkgever denkt na over een straf. 'Manchester City is op de hoogte van een verhaal dat is verschenen in een tabloid over het privéleven van Kyle Walker in verband met het verbreken van de regels voor de Britse lockdown en sociale afstand', laat de Engelse kampioen weten in een verklaring. 'Voetballers zijn wereldwijde rolmodellen en onze staf en spelers hebben hard gewerkt om de ongelooflijke inspanningen van ons zorgysteem bij de bestrijding van het coronavirus op elke mogelijke manier te steunen. We zijn teleurgesteld over de beschuldigingen, hebben kennis genomen van Kyle's snelle statement, en zullen in de aankomende dagen een intern onderzoek opstarten.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.