Huntelaar moet Schalke-rentree uitstellen

Reacties

Klaas Jan Huntelaar komt woensdagavond nog niet in actie voor Schalke 04. De 37-jarige spits kampt volgens de Bundesliga-club met lichte kuitproblemen.

Huntelaar moet Schalke-rentree uitstellen
© Pro Shots
Schalke 04
Schalke 04
1 - 2
1. FC Köln
1. FC Köln

Huntelaar is vanwege die klachten niet opgenomen in de wedstrijdselectie, maar zal wel aanwezig zijn bij de thuiswedstrijd tegen 1. FC Köln. De druk staat er vol op bij Schalke, dat na zestien duels de hekkensluiter is in de Bundesliga en met Köln een directe concurrent treft.

De overstap van Huntelaar vanaf Ajax naar Schalke werd dinsdag afgerond. De spits vertelde met wisselende gevoelens naar Duitsland te zijn vertrokken, omdat hij zijn ene grote liefde verlaat om zijn andere grote liefde te gaan helpen bij de strijd tegen degradatie.

Huntelaar, die eind vorig jaar aankondigde bezig te zijn aan zijn laatste seizoen, zei bij zijn afscheid in Amsterdam onder meer: 'Het is een heel andere situatie dan bij Ajax. In alles het tegenovergestelde misschien wel. Maar ik krijg bij Schalke meer speeltijd en kan toch meer laten zien in die laatste maanden. Het zou heel mooi zijn als ze erin blijven. Met Ajax komt het sowieso wel goed.'

Mogelijk komt Huntelaar komend weekend weer voor het eerst in actie voor Schalke. Zondag komt kampioen Bayern München op bezoek in Gelsenkirchen (aftrap 15.30 uur).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.