Huntelaar: 'Dit gebeurt twintig keer in een wedstrijd'

Reacties

Klaas-Jan Huntelaar is niet van mening dat hij met rood van het veld gestuurd moest worden in de openingsfase van het duel met PEC Zwolle.

Huntelaar: 'Dit gebeurt twintig keer in een wedstrijd'

Het duel met Bram van Polen (zie video onder) was een van de meest besproken momenten na de 0-1 overwinning van Ajax op bezoek in Overijssel. Huntelaar is zich in gesprek met FOX Sports van geen kwaad bewust. 'Ik word vastgehouden en probeer me los te rukken. Hij houdt me vast en dan moet ik hem wel wegduwen, anders ben ik niet vrij', is de uitleg van de Ajax-spits, verantwoordelijk voor de enige treffer tegen PEC Zwolle. 'Dit soort situaties heb je denk ik wel twintig keer in de wedstrijd.' Van Polen noemde het ook al 'gewoon een duelletje.'

De overwinning van Ajax komt als geroepen, aangezien PSV eerder in de speelronde punten verspeelde tegen SC Heerenveen (2-2). De achterstand van de Amsterdammers op de koploper uit Eindhoven bedraagt nog maar vijf punten. In speelronde 25 speelt PSV uit tegen Feyenoord, terwijl Ajax het in eigen huis opneemt tegen ADO Den Haag.

'Eigenlijk had Ajax een kinderlijk eenvoudige avond'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.