Horrorblessure voor Arsenal-pechvogel Bellerín

Reacties

Arsenal en Héctor Bellerín hebben bijzonder slecht nieuws ontvangen van de medische staf. De rechtsback komt dit seizoen door een zware knieblessure niet meer in actie.

Horrorblessure voor Arsenal-pechvogel Bellerín

Bellerín keerde afgelopen weekend na een afwezigheid van vier weken door een kuitblessure terug in het elftal bij Arsenal, dat met 2-0 won van Chelsea. Voor de 23-jarige Spanjaard werd het echter een dramatische wedstrijd. In de 72ste minuut werd hij per brancard van het veld gedragen.

Inmiddels heeft medisch onderzoek uitgewezen dat Bellerín de voorste kruisband van zijn linkerknie heeft afgescheurd, meldt kwaliteitskrant The Guardian. De komende dagen moet duidelijk worden of er mogelijk zelfs nog meer schade is aan de knie, waarna Bellerín zal weten hoelang hij uitgeschakeld is.

Voor alleen een gescheurde kruisband staat normaal gesproken een revalidatie van zes tot negen maanden. De vleugelverdediger komt dit seizoen daarom hoe dan ook niet meer in actie en ook de start van het volgende seizoen is in gevaar. Arsenal is volgens The London Evening Standard niet van plan deze maand een vervanger aan te trekken voor Bellerín.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.