'Lewandowski mag hopen: Mané vormt sleutel voor Barça-transfer'

Reacties

Bayern München lijkt toch bereid om Robert Lewandowski aan Barcelona te verkopen. De mogelijke overgang van Sadio Mané naar de Allianz Arena moet de boel in een stroomversnelling brengen. 

'Lewandowski mag hopen: Mané vormt sleutel voor Barça-transfer'
© Pro Shots

Een vertrek van Lewandowski was tot voor kort onbespreekbaar voor Bayern, dat via directeuren Hasan Salihamidzic en Oliver Kahn liet weten dat een vertrek van de Poolse spits absoluut geen optie isMundo Deportivo weet dat de kaarten inmiddels anders liggen. Het bod van Barcelona, een vast bedrag van 32 miljoen euro plus vijf miljoen in variabelen, is nog niet afgeslagen. Volgens de Spaanse krant wijst alles erop dat Bayern om tafel wil gaan met Barça.

Voor dat gebeurt, wil Bayern zeker zijn van een waardige vervanger. Daarvoor is Mané nadrukkelijk in beeld. Een transfer van de aanvaller van Liverpool, die een prijskaartje van dertig miljoen euro heeft, zou de overstap van Lewandowski moeten bespoedigen. De 33-jarige spits is ervan overtuigd dat Bayern zich na het aantrekken van Mané flexibeler zal opstellen en bereid is water bij de wijn te doen.

Geduld
In aanloop naar de Champions League-finale van Liverpool tegen Real Madrid hulde de Mané zich in nevelen over zijn toekomst. De Senegalees zei voor de camera van Sky Sports dat hij niet over volgend seizoen wilde praten en zich volledig focust op de eindstrijd. 'De vraag of ik blijf of niet, zal ik na de finale beantwoorden', beloofde Mané.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Meer R. Lewandowski
Meer over R. Lewandowski
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.