Hoop op betere tijden voor PSV door rentree Malen en Bergwijn

Reacties

Donyell Malen en Steven Bergwijn hebben dinsdag hun rentree gemaakt op het trainingsveld van PSV. De aanvallers werkten enkele individuele oefeningen af op De Herdgang en zijn daarmee op de weg terug na blessures.

Hoop op betere tijden voor PSV door rentree Malen en Bergwijn
© Pro Shots

Malen kampte met een enkelblessure, die hij opliep tegen FC Utrecht. Hij was vervolgens net als Bergwijn absent tijdens de competitieduels met AZ, Sparta Rotterdam en Willem II en het weerzien met LASK in Europa. PSV speelde zonder hun inbreng gelijk tegen Sparta en verloor de overige drie wedstrijden.

De eerstvolgende wedstrijd voor de Eindhovenaren is het thuisduel met SC Heerenveen, over anderhalve week. Of Malen en Bergwijn dan vanaf het eerste moment inzetbaar is, is nog niet bekend. In de competitie was Malen tot nu toe goed voor tien doelpunten in tien wedstrijden; Bergwijn scoorde tweemaal in tien duels.

Afgelopen zondag zei PSV-trainer Mark van Bommel nog dat hij zijn hoop voor betere resultaten met PSV mede vestigde op de rentree van Malen en Steven Bergwijn. 'Kijk, als je je twee beste spelers mist… zet Messi en Suárez er tegelijkertijd naast en haal er dan ook een verdediger en middenvelder uit', vergeleek de PSV-coach. 'Dan is het logisch dat het elftal minder voetbalt. Daarom ben ik blij met de interlandperiode. Na de interlandperiode zijn Donyell en Steven er weer bij.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'De spelers van PSV voelen weinig vertrouwen van Van Bommel'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer D. Malen
Meer over D. Malen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.