Hoogewerf (16) tekent na vertrek bij Ajax voor Manchester United

Reacties

De toekomst van Dillon Hoogewerf ligt bij Manchester United. Dat heeft de zestienjarige aanvaller zaterdagavond zelf bekend gemaakt via Instagram.

Hoogewerf (16) tekent na vertrek bij Ajax voor Manchester United

Anderhalve week geleden werd al bekend dat Hoogewerf zou vertrekken bij Ajax. Toen meldden de Amsterdammers dat de Nederlandse jeugdinternational voor een buitenlands avontuur had gekozen. Nu is dus ook duidelijk dat Man Utd de nieuwe club is van het talent, dat sinds 2012 in de jeugdopleiding van Ajax zat.

Hoofd jeugdopleiding Saïd Ouaali bertreurde het vertrek van Hoogewerf. 'We wensen Dillon ontzettend veel succes. We weten dat we er alles aan gedaan hebben om hem te behouden. Uiteindelijk is de keuze aan hem en hij kiest voor een buitenlands avontuur. We hebben de voorwaarden gecreëerd.'

Hoogewerf volgt met zijn overstap naar Manchester United het voorbeeld van Tahith Chong. De negentienjarige aanvaller verruilde Feyenoord in 2016 voor de Engelse grootmacht en maakte dit seizoen onder manager Ole Gunnar Solskjaer zijn debuut voor de hoofdmacht. Inmiddels staat de teller op vier officiële optredens.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.