Hongaarse voetbalbond begaat blunder tegenover Ierse gasten

Reacties

Het ontbreekt aan scherpte op bepaalde afdelingen bij de voetbalbond van Hongarije. De Hongaren gingen wel erg pijnlijk in de fout met het programmaboekje voor de Nations League-wedstrijd tegen het Ierse vrouwenteam.

Hongaarse voetbalbond begaat blunder tegenover Ierse gasten
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Bezoekers van het duel tussen het Hongaarse vrouwenteam en dat van Ierland moeten gek hebben opgekeken toen ze doorbladerden naar de pagina's over de Ierse bezoekers. Op de afgedrukte foto waren niet de internationals van Ierland, maar die van Noord-Ierland te zien.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De pijnlijke vergissing van de redacteur werd in het stadion al snel opgemerkt. Als een van de programmaboekjes ook in de kleedkamer van de Ierse vrouwen is beland, dan zijn de bezoekers in ieder geval op scherp gezet. Noord-Ierland zit overigens in dezelfde poule in de Nations League en ging in de openingswedstrijd met 3-0 onderuit tegen Ierland.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.