Holla reist na vertrek bij FC Twente naar andere kant van de wereld

Reacties

Danny Holla gaat het avontuur aan in Australië. De middenvelder heeft na zijn vertrek bij FC Twente een eenjarig contract getekend bij Melbourne Victory.

Holla reist na vertrek bij FC Twente naar andere kant van de wereld

Holla (30) heeft met de club al wel de intentie uitgesproken om langer dan één seizoen te blijven, maar omdat het om een avontuur aan de andere kant van de wereld gaat, wil de middenvelder eerst even aankijken of het leven Down Under wel bevalt.

Na de degradatie uit de Eredivisie liet Holla in samenspraak met Twente zijn contract in Enschede ontbinden. Een langer verblijf bij Twente was nog wel een optie voor de middenvelder, onder andere voorwaarden, terwijl er ook belangstelling was van andere clubs uit Nederland. Holla heeft nu besloten om het avontuur aan te gaan en vertrekt naar Melbourne.

Voor Holla wordt dit de tweede keer dat hij de grens overgaat. De middenvelder ging in 2014 van ADO Den Haag naar Brighton & Hove Albion en keerde twee jaar later bij PEC Zwolle terug in Nederland. Van PEC ging hij naar Twente, waarvoor hij in het afgelopen seizoen nog tot 25 competitiewedstrijden kwam.

Eerder in zijn loopbaan speelde Holla nog voor FC Groningen en VVV-Venlo. Bij Melbourne Victory wordt hij ploeggenoot van Leroy George, ex-FC Utrecht en NEC. De 31-jarige George staat sinds september 2017 bij de Australische club op de loonlijst.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.