Hoffenheim wil Dolberg huren van Ajax

Reacties

1899 Hoffenheim probeert Kasper Dolberg op huurbasis over te nemen van Ajax. De club van trainer Alfred Schreuder is na het vertrek van Joelinton naar Newcastle United op zoek naar een nieuwe aanvaller.

Hoffenheim wil Dolberg huren van Ajax

De 21-jarige Dolberg beleefde in het seizoen 2016/17 een stormachtige doorbraak bij de Amsterdammers, maar kon nadien mede door blessureleed minder imponeren. In het cruciale duel met PAOK Saloniki in de derde voorronde van de Champions League moest de aanvaller dinsdag zelfs genoegen nemen met een plek op de tribune.

Dat hoeft evenwel niets te zeggen over de toekomst van Dolberg, zo maakte Erik ten Hag voor die wedstrijd duidelijk in gesprek met Ziggo Sport. 'We hebben een heel brede selectie. Kasper is gewoon een heel goede speler en heeft ook een behoorlijk goede voorbereiding gehad. Maar Huntelaar en Tadic zijn ook fantastisch. Wij richten ons nu op deze wedstrijd en hopen de Champions League in te gaan. Met Dolberg.'

Het contract van Dolberg met Ajax loopt in 2022 af. Schreuder werkte in zijn hoedanigheid als assistent-trainer van de Amsterdammers al samen met de Deen, in wie meerdere clubs belangstelling hebben.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax Vrouwen
Meer over Ajax Vrouwen
Meer K. Dolberg
Meer over K. Dolberg
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.