Hoever hakte PSV-knoop door na gesprek met Van Nistelrooij

Reacties

Na de goalies Boy Waterman en Walter Benítez is Ki-Jana Hoever de derde nieuwe speler die zich meldt bij PSV. De Wolverhampton Wanderers-huurling is trots op deze stap.

Hoever hakte PSV-knoop door na gesprek met Van Nistelrooij
© Pro Shots

Hoever wordt voor een jaar gehuurd van Wolverhampton Wanderers. Hij verhuist zodoende van de Premier League naar de Eredivisie. De jeugdinternational is gelukkig met zijn (tijdelijke) verhuizing. 'Ik ben trots en ben toe aan deze stap', zegt hij op de PSV-website. 'In de Premier League heb ik op hoog niveau gespeeld en getraind. PSV speelt in Nederland om de prijzen en speelt Europees voetbal. Naar die nieuwe ervaring kijk ik enorm uit. Ik heb ontzettend veel zin om hier te beginnen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Trainer Ruud van Nistelrooij speelde een grote rol in zijn afwegingen. 'Toen PSV zich meldde was ik al enthousiast en na een gesprek met de trainer was het voor mij duidelijk dat ik hier wil gaan spelen', aldus Hoever. 'Ik ben een rechtsback met snelheid en overzicht. Het voetbal dat de trainer wil spelen, past daarbij.'

Hoever stapte al op jonge leeftijd van Ajax over naar Liverpool. Tot een doorbraak in de hoofdmacht kwam het niet voor de jeugdinternational, die zichzelf met zijn goede ontwikkeling wél op de kaart zette. Twee jaar geleden ging Hoever voor zo'n tien miljoen euro naar Wolverhampton, waarvoor hij tot dusver 25 wedstrijden speelde in het eerste elftal, waarvan twintig in de Premier League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.