Hodgson dronken van geluk: 'Ik drink een glas wijn vanavond'

Reacties

Roy Hodgson kan zijn geluk niet op na de zege van Crystal Palace op Chelsea zaterdagmiddag. De hekkensluiter van de Premier League scoorde nog niet in de Premier League dit seizoen, maar bracht daar uitgerekend tegen de kampioen van vorig jaar verandering in: 2-1.

Hodgson dronken van geluk: 'Ik drink een glas wijn vanavond'

Een eigen goal van César Azpilicueta en Wilfried Zaha zorgden voor de overwinning, waardoor Palace van de hatelijke nul af is. 'Dit was erg leuk', stelde Hodgson na afloop met gevoel voor understatement. 'We speelden tegen de kampioen, maar hebben verdiend gewonnen. Ik heb tegen de spelers gezegd dat ze mogen drinken op deze overwinning.'

Zelf gaat de opvolger van Frank de Boer zijn tip ook maar in de praktijk brengen. 'Ik drink niet veel meer - rode wijn is niet echt goed om je caloriegehalte laag te houden - maar ik drink zeker een glas wijn vanavond. Ik heb genoten van hoe mijn jongens speelden en ben erg trots op ons optreden.'

Wilfried Zaha
Doelpuntenmaker Zaha keerde terug in de Palace-basis na lang blessureleed en was direct belangrijk. De Ivoriaan was na afloop dan ook content mijn zijn positieve bijdrage. 'Mijn goal viel precies op het goede moment, want Chelsea knokte zich op dat moment terug in de wedstrijd. Dit is een droom.' Crystal Palace kan nu omhoog kijken. 'Dit is de start voor onze fightback. We hebben vertrouwen getankt om onszelf omhoog te werken', besluit Zaha.

Palace staat nog steeds onderaan de ranglijst van de Premier League, maar heeft slechts één punt minder dan Bournemouth en twee minder dan Leicester City. De achterstand op Everton, dat op de veilige zeventiende plek staat, bedraagt vier punten. De equipe van Ronald Koeman gaat zondag op bezoek bij Brighton & Hove Albion. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.