Hilariteit in Napels: Spalletti krijgt Fiat-stuur terug van harde kern

Reacties

Vertrekkend Napoli-trainer Luciano Spalletti heeft een bijzonder cadeau in ontvangst genomen. Fanatieke supporters van de kampioen van Italië brachten grappend met onder meer een Fiat-stuur herinneringen aan de valse start van de succescoach in Napels naar boven.

Hilariteit in Napels: Spalletti krijgt Fiat-stuur terug van harde kern
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Spalletti trad in de zomer van 2021 aan bij Napoli en was bij een gedeelte van de aanhang niet bepaald geliefd in zijn beginperiode. Dat kwam ook tot uiting toen een spandoek werd opgehangen bij Stadio Diego Armando Maradona nadat in oktober van dat jaar de Fiat Panda van de coach was gestolen. 'Als je vertrekt, dan geven we je de Panda terug', was de boodschap.

Napoli-supporters refereerden aan dat voorval toen ze de coach dinsdag in de kleedkamer opzochten met een grote doos. De coach die Napoli naar de eerste titel sinds 1990 leidde, pakte het cadeau uit en trof tot zijn grote hilariteit een stuur van een Fiat Panda aan. De fans gaven Spalletti mee dat de auto natuurlijk al gesloopt was, maar dat hij met het overgebleven stuur nog een mooie herinnering had aan zijn tijd in Napels. Ook de cd's van de Napolitaanse zanger Pino Daniele die in de auto lagen, kreeg hij terug. 'Wij waren degenen die zeiden dat je moest vertrekken. Nu zijn we hier om je te bedanken. Misschien begrijp je nu dat deze stad volstrekt uniek is.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.