Het kan niet op voor Wijnaldum: 'Behalve titel ook nieuw contract op komst'

Reacties

Georginio Wijnaldum (29) staat op het punt zijn contract bij Liverpool te verlengen. Voor de Oranje-international ligt na in prima harmonie verlopende gesprekken een contract tot minimaal medio 2024 klaar, zo stelt The Guardian.

Het kan niet op voor Wijnaldum: 'Behalve titel ook nieuw contract op komst'
© Pro Shots

Het contract van de middenvelder loopt nu nog tot medio 2021, hetgeen zou betekenen dat hij na dit seizoen aan zijn laatste jaar zou beginnen. Wijnaldum was al langer in gesprek met de club en volgens de Britse kwaliteitskrant is er niets meer dat een akkoord nog in de weg zou kunnen staan.

Voor Wijnaldum draaide het niet zozeer om zijn salaris, maar vooral om het perspectief op het behouden van zijn basisplaats. Mogelijk zullen de gesprekken zelfs resulteren in een contract tot medio 2025.

Sinds Liverpool Wijnaldum in de zomer van 2016 voor 27,5 miljoen euro overnam van Newcastle United heeft hij zich opgewerkt tot vaste waarde. In het seizoen waarin de eerste titel sinds dertig jaar zal worden gepakt, werkte hij tot nu toe 28 Premier League-duels af.

Newcastle plukte Wijnaldum in de zomer van 2015 voor twintig miljoen euro weg uit Nederland, waar hij in de Eredivisie uitkwam voor Feyenoord en PSV.

Volgende halte 'onderschatte' Wijnaldum: Madrid, Barcelona of blijven in Liverpool?
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Meer G. Wijnaldum
Meer over G. Wijnaldum
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.