Het is deze week 'do or die' voor Feyenoord en Bazoer

Reacties

Het wordt deze week do or die voor Feyenoord en Riechedly Bazoer. De Rotterdammers willen de 25-jarige verdediger annex middenvelder tijdens de transferperiode in januari nog altijd overnemen van Vitesse. Dat meldt clubwatcher Martijn Krabbendam in de Dick Voormekaar Podcast. 'Deze week wordt het ja of nee voor Bazoer, dus dat wordt spannend.'

Het is deze week 'do or die' voor Feyenoord en Bazoer
© Pro Shots

Nadat er even radiostilte was, heeft Feyenoord inmiddels weer contact met Vitesse. Na het vertrek van technisch directeur Johannes Spors naar Genoa is scout Marcel Klos tijdelijk eindverantwoordelijke voor de transferzaken in Arnhem, maar eigenaar Valeri Oyf is de man die echt beslist. Technisch directeur Frank Arnesen heeft inmiddels contact met de Rus, die bevriend is met Chelsea-eigenaar Roman Abramovich. Hij is op zijn beurt weer een oude bekende van Arnesen, die bij Chelsea werkte.

VI meldde onlangs al dat Feyenoord zich had gemeld in Arnhem om Bazoer op korte termijn naar De Kuip te halen. De Rotterdammers zijn bereid ver te gaan voor de voormalig speler van Ajax, VfL Wolfsburg, FC Porto en FC Utrecht, die in de jeugd bij PSV speelde. Trainer Arne Slot is gecharmeerd van de zesvoudig international, ook omdat hij op meerdere posities uit de voeten kan. Feyenoord zit dringend verlegen om zo'n speler, aangezien de selectie niet al te breed is. Zelf staat Bazoer ook open voor Feyenoord.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Meer R. Bazoer
Meer over R. Bazoer
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.