Het hoogste rapportcijfer in De Klassieker is voor Arne Slot

Reacties

Feyenoord kende zondag in de gewonnen Klassieker tegen Ajax (2-3) niet een echte uitblinker. Of het moet trainer Arne Slot zijn, die zijn voorspelling over de pijnpunten van de Amsterdammers zag uitkomen. Bij Ajax zijn er zware onvoldoendes.

Het hoogste rapportcijfer in De Klassieker is voor Arne Slot
© Pro Shots
Ajax
Ajax
2 - 3
Feyenoord
Feyenoord

Slot zei in de bespiegelingen vooraf dat er bij voorzetten en standaardsituaties wellicht kansen zouden liggen voor Feyenoord. Uiteindelijk boekten de Rotterdammers de eerste zege in Amsterdam sinds 2005 door doelpunten uit een voorzet (Sebastian Szymanski) en een standaardsituatie (Lutsharel Geertruida).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Geertruida en Szymanski zijn met een 7,5 een van de best beoordeelde spelers van Feyenoord, samen met collega-doelpuntenmaker Santiago Giménez en invaller Marcos López. Het hoogste cijfer was echter voor Slot: 8,5. Onvoldoendes zijn er niet, ook niet voor de al vroeg gewisselde Quilindschy Hartman: 6.

Bij Ajax vallen er wel vijf onvoldoendes. Het laagste cijfer is voor Calvin Bassey, die een 4 krijgt. Mohammed Kudus, Gerónimo Rulli en Owen Wijndal doen het met een 4,5 niet veel beter. Rechtsback Jorge Sánchez krijgt een 5. Het hoogste cijfer is voor doelpuntenmaker Edson Álvarez: 7, die sterk speelde op het middenveld.

Ajax Nederland

Feyenoord Nederland

Feyenoord Nederland

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.