Het Chelsea-avontuur van Ziyech is van start gegaan

Reacties

Het Chelsea-avontuur van Hakim Ziyech is zaterdag dan echt van start gegaan. De aanvaller annex middenvelder heeft zich voor het eerst op het trainingsveld bij zijn nieuwe club laten zien.

Het Chelsea-avontuur van Ziyech is van start gegaan
© Pro Shots

Ajax bereikte in februari een akkoord met Chelsea over een zomerse transfer voor Ziyech, die de Amsterdammers minstens veertig miljoen euro oplevert. De Marokkaans international tekende een vijfjarig contract bij Chelsea en deze verbintenis ging op 1 juli in. Hij mag zijn nieuwe club, die dit seizoen nog vier competitieduels speelt, echter pas in het nieuwe voetbaljaar van dienst zijn.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Chelsea-coach Frank Lampard liet eind juni al weten dat hij Ziyech graag snel op de training zou verwelkomen. De technicus vloog vrijdag naar Engeland en heeft zaterdag zijn gezicht laten zien bij zijn nieuwe club. Het is niet bekend wanneer Timo Werner, die is overgenomen van RB Leipzig, aansluit.

Zonder Ziyech en Werner hoopt Chelsea zich te kunnen kwalificeren voor het volgende Champions League-seizoen. De ploeg van Lampard speelt zaterdagavond tegen Sheffield United.

'Chelsea wordt echt een titelkandidaat met Werner en Ziyech erbij'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.