Herrera hakt knoop door en laat United beteuterd achter

Reacties

Ander Herrera is bezig aan zijn laatste weken in dienst van Manchester United. De middenvelder heeft besloten om zijn aflopende contract niet te verlengen, bevestigt de Engelse topclub via de officiële kanalen.

Herrera hakt knoop door en laat United beteuterd achter

In een video neemt Herrera afscheid van Manchester United, de club die hem medio 2014 voor 36 miljoen euro overnam van Athletic Bilbao. 'Het rood zit in mijn hart. Dat wist ik vanaf het moment dat ik hier kwam spelen en vanaf het moment dat ik voor het eerst het shirt droeg. Dit is een club met duizenden fans die alle spelers die altijd alles hebben gegeven respecteren.'

'Ik voelde me speciaal als die fans mijn naam scandeerden. Ik voelde me enorm trots toen ik werd verkozen tot Speler van het Jaar, waardoor ik deel uitmaakt van de prachtige geschiedenis van de club. Ik zal de bijna 200 wedstrijden die ik heb gespeeld voor deze club nooit vergeten. Spelen voor de grootste club van Engeland was een enorme eer. Ik wil iedereen bedanken voor vijf fantastische jaren', aldus Herrera.

Manchester United hoopte het aflopende contract van Herrera te verlengen, maar er is geen overeenstemming bereikt. Volgens diverse Engelse media heeft dat alles te maken met de concrete belangstelling van Paris Saint-Germain. De Franse grootmacht zou op hoofdlijnen zelfs al een akkoord bereikt hebben met Herrera over een zeer lucratief contract.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.