Hernández beschuldigd van leugens: 'Geloof geen woord van wat je zegt'

Reacties

Lucas Hernández zette zondag zijn handtekening onder een vijfjarig contract bij Paris Saint-Germain. Op Instagram neemt de verdediger afscheid van Bayern München, maar dat valt niet bij iedereen in goede aarde.

Hernández beschuldigd van leugens: 'Geloof geen woord van wat je zegt'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Hernández schreef onder meer: 'Vandaag kondig ik met pijn in mijn hart mijn vertrek bij de club aan. Na lang wikken en wegen heb ik besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan. Door deze club ben ik gegroeid als speler en als persoon. Ik ben er trots op dat ik het shirt heb gedragen van een van de meest prestigieuze clubs ter wereld.'

Die woorden irriteren Mehmet Scholl. 'Ik geloof geen woord van wat je zegt. Doei doei', reageerde de clubicoon onder de post van Hernández. Scholl sloot af met een kushartje. De transfer van Hernández baart opzien, omdat Bayern de Frans international openlijk steunde na diens kruisbandblessure. Hernández leek zijn verbintenis te gaan verlengen, maar dat gaat dus niet gebeuren.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.