Herboren Büttner sluit tienjarig contract niet uit

Reacties

Alexander Büttner liet tijdens de dubbele ontmoeting met Viitorul in de tweede voorronde van de Europa League zien klaar te zijn voor het nieuwe seizoen, maar de vraag is of de 29-jarige verdediger het seizoen afmaakt bij Vitesse.

Herboren Büttner sluit tienjarig contract niet uit

Het zou niemand in Arnhem verbazen als Büttner alsnog wordt opgehaald voor het einde van de transferwindow, maar dat is wel het laatste waar de Arnhemmer naar eigen zeggen mee bezig is. 'Man, ik voel me echt lekker. Weet ik veel waar mijn lat ligt. Dat merk je toch vanzelf wel. Ik voel me echt goed, ik hoef echt nergens heen nu. Ik kan ook zomaar voor tien jaar bijtekenen. Volgens mij gaan we wat moois neerzetten hier. Ik ga niet zeggen waar of wat we gaan eindigen, maar we gaan ze wel kietelen.'

Büttner heeft weer een basisplaats bij Vitesse nadat hij een groot gedeelte van afgelopen seizoen niet eens tot de selectie van trainer Henk Fraser hoorde. Begin april haalde Fraser, die kort daarna werd ontslagen, de ex-speler van Manchester United weer bij de selectie. In totaal speelde Büttner 160 officiële duels namens de Arnhemmers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.