Heracles vindt alsnog broodnodige aanvallende versterking

Reacties

Heracles Almelo heeft Ismail Azzaoui vastgelegd. De 22-jarige buitenspeler trainde in september al enkele keren mee bij de Tukkers en heeft nu een contract verdiend.

Heracles vindt alsnog broodnodige aanvallende versterking
© nesimages.nl

Azzaoui stond de afgelopen vijf jaar onder contract bij VfL Wolfsburg. Die club verhuurde hem in het seizoen 2017/18 aan Willem II, waar de aanvaller goed was voor vijf doelpunten in 27 optredens. Deze zomer liep de verbintenis van Azzaoui in Duitsland af, waardoor Heracles hem transfervrij kan overnemen.

De Belg met Marokkaanse roots heeft in Almelo een contract tot komende zomer getekend, met de optie op nog een jaar. Met Azzaoui krijgt Heracles drie weken na het sluiten van de transfermarkt alsnog de zo broodnodige aanvallende versterking. De ploeg van trainer Frank Wormuth kwam in zijn eerste zes competitieduels tot slechts vier doelpunten, minder dan iedere andere Eredivisie-ploeg.

Heracles wordt alweer de vijfde club in de loopbaan van Azzaoui. De voormalig jeugdinternational van België doorliep de opleiding van Anderlecht en vertrok op jonge leeftijd naar Tottenham Hotspur. Daarna speelde hij dus voor Wolfsburg en Willem II. Azzaoui is een rechtsbenige aanvaller die zowel aan de linker- als de rechterflank uit de voeten kan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

I. Azzaoui


Geboortedatum:
6 januari 1998
Leeftijd:
26
Geboorteplaats:
Brussel
Nationaliteit
België
Lengte:
1,77 m
Gewicht:
72 kg
Huidige club:
Araz FK Naxçıvan
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Heracles Almelo
Meer over Heracles Almelo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.