Heracles-uitblinker Monteiro wil stap hogerop in Eredivisie

Reacties

Jamiro Monteiro hoopt Heracles Almelo al na één seizoen achter zich te laten. De middenvelder is van mening dat hij klaar is voor een stap hogerop.

Heracles-uitblinker Monteiro wil stap hogerop in Eredivisie

Heracles maakte een jaar geleden nog vier ton over naar SC Cambuur voor Monteiro. Het bleek een schot in de roos. De 24-jarige middenvelder ontwikkelde zich tot steunpilaar in Almelo en was woensdag goud waard door met twee goals in vijf minuten een 2-0 achterstand tegen Excelsior weg te poetsen.

'Heerlijk, ineens scoor ik twee keer in vijf minuten en ben ik Man of the Match, zo snel kan dat gaan. Ik ben al weken op zoek naar een doelpunt en nu maak ik er eindelijk twee. Ik had zeker niet meer gedacht dat we nog een gelijkspel zouden pakken, ik had het eigenlijk al een beetje opgegeven', zei de middenvelder na het 2-2 gelijkspel tegen FOX Sports.

Monteiro, geboren en getogen in Rotterdam, steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken. 'Als voetballer moet je ambities hebben en die heb ik ook uitgesproken. Ik denk dat ik klaar ben voor de topvijf in Nederland. Ik probeer zo hard mogelijk te werken en dan zien we wel wat er gebeurt. Of ik een voorkeur heb voor een bepaalde club? Dat zien we dan wel, er is op dit moment nog geen contact geweest.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.