Heracles straft Van der Water maximaal voor 'onacceptabel' gedrag

Reacties

Silvester van der Water heeft een flinke boete gekregen voor zijn werkweigering. De rechtsbuiten van Heracles Almelo is bovendien naar huis gestuurd om na te denken over zijn gedrag.

Heracles straft Van der Water maximaal voor 'onacceptabel' gedrag
© Pro Shots

Van der Water meldde zich zaterdag af voor de wedstrijd tegen Willem II uit onvrede over de gang van zaken rond de interesse van Orlando City. In zijn ogen hadden de Tukkers zich niet gehouden aan de afspraken.

Heracles toonde zich verbolgen over de houding van Van der Water. Maandag zaten de twee partijen met elkaar om de tafel. 'Iedereen zet zich maximaal in voor de club, zeker in deze periode. Van die saamhorigheid moeten we het ook hebben. Dat Silvester zich nu, in tegenstelling tot de openingswedstrijd tegen ADO Den Haag, van een verkeerde kant heeft laten zien past daar niet bij. Daarom hebben we hem de maximale boete opgelegd', zegt technisch directeur Tim Gilissen op de clubwebsite.

Van der Water hoefde zich ook niet te melden op het trainingsveld. 'We hebben hem terug naar huis gestuurd om verder na te denken over zijn gedrag. Woensdag meldt ook Silvester zich weer op de club. Dan gaan we opnieuw met elkaar in gesprek en kijken we hoe we met elkaar verder gaan. Het initiatief daarvoor ligt bij hem', aldus Gilissen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer S. van der Water
Meer over S. van der Water
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.