Heracles speelt ADO van Kuijt helemaal dronken: 'Schaam je kapot!'

Er zal een wonder moeten gebeuren wil Dirk Kuijt vrijdagavond positief terugkijken op zijn eerste officiële wedstrijd als trainer van ADO Den Haag. Bij rust leidt Heracles Almelo met 4-0.

Heracles Almelo
4 - 0
ADO Den Haag

De thuisploeg kende een droomstart: Marko Vejinovic schoot op schitterende wijze een vrije trap tegen de touwen. Samuel Armenteros maakte er vervolgens twee en op slag van rust scoorde Nikolai Laursen op aangeven van Emil Hansson.

De meegereisde supporters van ADO zongen tegen het einde van de eerste helft 'schaam je kapot'. ADO heeft nog 45 minuten om de pijn te verzachten.