Heracles komt fans tegemoet: Hoogma keert terug

Reacties

Nico-Jan Hoogma keert terug bij Heracles Almelo. Bij de gedegradeerde Tukkers wordt hij als technisch directeur de opvolger van de vertrokken Tim Gilissen.

Heracles komt fans tegemoet: Hoogma keert terug
© Pro Shots

Hoogma is allerminst een onbekende bij Heracles. De gewezen verdediger werkte van 2007 tot 2018 als bestuurder samen met Rob Toussaint, de algemeen directeur met wie hij nu de tweekoppige directie gaat vormen. Hoogma verruilde in 2018 Heracles voor de KNVB, waar hij besloot zijn aflopende contract niet te verlengen.

‘In november vorig jaar gaf ik al publiekelijk aan mijn dienstverband bij de KNVB niet te verlengen, omdat ik mij meer clubman voel dan bondsman', zegt Hoogma. 'Bij de KNVB heb ik met veel plezier gewerkt aan de nationale teams en daar ben ik de KNVB dankbaar voor. Nu neem ik die kennis en ervaring mee in mijn werkzaamheden binnen de directie van Heracles Almelo, een club waarmee ik me nauw verbonden voel. Daarom heb ik het volste vertrouwen in de hernieuwde samenwerking, met name ook met Rob Toussaint.'

Met de terugkeer van Hoogma geeft Heracles gehoor aan de wens van een deel van de aanhang. Zij roepen al enkele maanden om zijn terugkeer. Tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen, de 1-3 thuisnederlaag tegen Excelsior, scandeerden zij minutenlang zijn naam.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.