Heracles heeft Duitse opvolger van Castro bijna binnen

Reacties

Janis Blaswich moet de nieuwe keeper van Heracles Almelo worden. Als de Eredivisie-club de laatste plooien met Borussia Mönchengdladbach gladstrijkt, tekent de 27-jarige Duitser voor drie jaar.

Heracles heeft Duitse opvolger van Castro bijna binnen

Met het aantrekken van Blaswich anticipeert Heracles op het aanstaande vertrek van Bram Castro. De 35-jarige Belg stond de afgelopen vier seizoenen onder de lat in het Polman Stadion, maar verlengde zijn aflopende contract niet.

Blaswich heeft bij Borussia Mönchengladbach nog een eenjarig contract. De 1 meter 93 lange doelman zat wel diverse keren op de bank bij het eerste elftal van Die Fohlen, maar tot een debuut in de hoofdmacht kwam het nooit.

Afgelopen seizoen speelde Blaswich op huurbasis voor Hansa Rostock in de Derde Bundesliga. In het seizoen 2015/16 stalde Gladbach hem al een jaar bij Dynamo Dresden, dat toen ook op het derde niveau van Duitsland uitkwam.

Bij Heracles staan verder nog de keepers Harm Zeinstra (25) en Michael Brouwer (25) onder contract. Blaswich, die de eerste versterking voor het nieuwe seizoen zou zijn, zou in Almelo gaan samenwerken met een landgenoot. De Duitser Frank Wormuth is de opvolger van John Stegeman.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.