Heracles boekt eerste zege op Eredivisie-ploeg, FC Emmen blijft zoekende

Reacties

Heracles Almelo heeft de eerste oefenzege op een Eredivisie-ploeg geboekt. Iets waar FC Emmen nog altijd naar op zoek is in aanloop naar het nieuwe Eredivisie-seizoen. Heracles klopte FC Emmen met 0-2. 

Heracles boekt eerste zege op Eredivisie-ploeg, FC Emmen blijft zoekende
© Pro Shots

Zowel FC Emmen als Heracles Almelo kreeg het in de voorbereiding op het nieuwe Eredivisie-seizoen nog niet voor elkaar om te winnen van een club uit de Eredivisie. FC Emmen verloor met 1-4 van FC Groningen (naast een 2-5 nederlaag tegen SC Cambuur en een 1-0 zege op Telstar) terwijl Heracles Almelo met 1-0 verloor van FC Groningen en PEC Zwolle (naast een 2-0 zege op Go Ahead Eagles).

Voor Heracles Almelo kwam daar door twee goals binnen twee minuten verandering in. Juist toen FC Emmen via Michael de Leeuw en Marko Kolar dicht bij een openingstreffer was, was het Mats Knoester (foto) die na dertig minuten spelen de 0-1 binnen kopte. Een goal die direct werd opgevolgd door een goal van Delano Burgzorg die met een hard schot de 0-2 verzorgde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'We willen komend seizoen opnieuw een stap maken, bouwen op de afgelopen twee jaar. Lukt het ons de komende weken een paar gerichte aanwinsten te halen, dan kan het leuk worden. Ik heb er zin in', zei Dick Lukkien onlangs tegen VI. De FC Emmen-coach gaf aan graag een doelman, verdediger en vleugelaanvaller erbij te willen. Iets wat na de vierde oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen geen overbodige luxe lijkt. Want hoewel FC Emmen ook de nodige kansen kreeg, kreeg de ploeg toch vooral ook te makkelijk twee goals tegen. 24 augustus volgt weer een kans op de eerste oefenzege tegen een Eredivisie-ploeg. Dan speelt FC Emmen tegen PEC Zwolle. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.