Henry vult tienerselectie aan met Naldo (36) in degradatiestrijd

Reacties

AS Monaco heeft Naldo overgenomen van Schalke 04. De 36-jarige verdediger tekent een contract voor anderhalf jaar.

Henry vult tienerselectie aan met Naldo (36) in degradatiestrijd

Volgens Duitse media betaalt Monaco 1,2 miljoen euro voor Naldo, die na veertien jaar vertrekt uit de Bundesliga. In 2005 streek de Braziliaan neer bij Werder Bremen. Daarna speelde Naldo zeven jaar voor VfL Wolfsburg en twee jaar voor Schalke.

Met de komst van Naldo voegt trainer Thierry Henry routine toe aan zijn uitgeholde en piepjonge selectie. Door de overvolle ziekenboeg laat Henry sinds zijn aanstelling in oktober noodgedwongen veel tieners opdraven.

Monaco heeft de opwaartse lijn nog niet gevonden onder leiding van Henry. Na een dramatische eerste seizoenshelft staat de Franse kampioen van 2016/17 op de negentiende plek in de Ligue 1. Dat betekent aan het einde van de rit directe degradatie.

Overigens is Naldo naar verwachting niet de enige ervaren versterking voor Henry. Volgens L'Équipe is ook Chelsea-middenvelder Cesc Fàbregas, oud-ploeggenoot van Henry bij Arsenal, op weg naar Monaco. Ook de naam van Crystal Palace-verdediger Mamadou Sakho is gevallen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.