Stelling: het passeren van Ryan Babel is volstrekt logisch

Reacties

Henk de Jong is maandagmiddag vanaf 16.00 uur te gast in de talkshow van Voetbal International. Met de trainer van SC Cambuur bespreken we uitgebreid het successeizoen van de aanstaande Eredivisionist. Verder staan we stil bij de ontknoping van de Eredivisie en komt de voorselectie van Oranje voor het EK ter sprake.

Stelling: het passeren van Ryan Babel is volstrekt logisch

92 punten, 109 goals en slechts vier nederlagen: met vlag en wimpel veroverde SC Cambuur de titel in de Keuken Kampioen Divisie. Daarmee haalde de club uit Leeuwarden zijn gram na het veelbesproken KNVB-besluit van vorig seizoen om geen promotie en degradatie toe te passen. Toen lag SC Cambuur duidelijk op kampioenskoers.

Hoe kijkt De Jong aan tegen het afgelopen seizoen en wat zijn z'n verwachtingen voor de nieuwe jaargang? Ook VI-verslaggever Reon Boeringa zit aan tafel in dit blok, waarin we onder meer ingaan op de stelling 'SC Cambuur eindigt volgend seizoen boven SC Heerenveen'.

Poll (gesloten) SC Cambuur eindigt volgend seizoen boven SC Heerenveen
  • 38% Eens (330 stemmen)
  • 62% Oneens (548 stemmen)

Net als SC Cambuur dwong ook Go Ahead Eagles promotie af naar de Eredivisie. NAC Breda, Roda JC Kerkrade en NEC hopen nog via de play-offs een extra jaartje Keuken Kampioen Divisie te komen. Met Keuken Kampioen Divisie-watcher Chris Tempelman bespreken we alle actie in het seizoenstoetje en staan we stil bij het lot van De Graafschap. Zijn de Eerste Divisie-clubs in staat om FC Emmen het vuur na aan de schenen te leggen. 'FC Emmen blijft alsnog in de Eredivisie', is onze stelling.

Poll (gesloten) FC Emmen blijft alsnog in de Eredivisie
  • 81% Eens (713 stemmen)
  • 19% Oneens (165 stemmen)

Ook Simon Zwartkruis schuift aan, de verslaggever die namens VI zowel AZ als Oranje volgt. Met hem gaan we in op het competitieslot in de Eredivisie én de voorselectie van het Nederlands elftal voor het EK. Over negen dagen brengt Frank de Boer de 34 man in zijn voorlopige groep terug tot 26 namen. De stelling die we in het kader van Oranje aanvliegen luidt: 'Het passeren van Ryan Babel is volstrekt logisch'.

Poll (gesloten) Het passeren van Ryan Babel is volstrekt logisch
  • 89% Eens (875 stemmen)
  • 11% Oneens (112 stemmen)

De talkshow van VI wordt elke maandag vanaf 16.00 uur live uitgezonden op het YouTube-kanaal van Voetbal International, dat 128.000 abonnees telt en maandelijks ruim twee miljoen kijkers trekt. Ook is de show live te volgen via de app en (mobiele) website van VI.

App-update
Om de online talkshow goed te kunnen bekijken via de VI-app is het belangrijk dat de nieuwste update is geïnstalleerd. Bekijk in de App Store voor Android of iOS of je de nieuwste versie op je telefoon hebt. In de nieuwe app is ook een aantal bugfixes toegepast.

Bekijk hier de uitzending van vorige week:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.