Hekkensluiter Southampton gaat aan de haal met PSV-target Sulemana

Reacties

De interesse van PSV heeft Kamaldeen Sulemana niet kunnen bekoren. De aanvaller kiest namelijk voor een overstap van Stade Rennais naar Southampton. Sulemana tekent een contract bij de Engelse hekkensluiter tot de zomer van 2027.

Hekkensluiter Southampton gaat aan de haal met PSV-target Sulemana
© Pro Shots

Beide clubs doen geen uitspraken over het bedrag dat is gemoeid bij de transfer, maar volgens The Athletic en L'Équipe legt Southampton 25 miljoen euro voor hem op tafel. Naast PSV zouden ook RB Leipzig en Everton interesse hebben getoond in Sulemana.

In 2021 was ook Ajax in de race voor de handtekening van Sulemana. Hij koos toen voor een overstap naar Stade Rennais. In Frankrijk was de twintigjarige Ghanees zes keer trefzeker in 47 wedstrijden. Sulemana is tevens vijftienvoudig international van Ghana.

Sulemana is de vierde winterversterking van Southampton. Eerder haalde de Engelse laagvlieger Carlos Alcaraz (Racing Club), Mislav Orsic (Dinamo Zagreb) en James Bree (Luton Town) al naar het St. Mary's Stadium.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.