Heerenveen zoekt spits en wil verder met Thorsby

Reacties

SC Heerenveen wil de ontwikkeling van Morten Thorsby belonen. De Noorse middenvelder kan zijn contract in Friesland verlengen.

Heerenveen zoekt spits en wil verder met Thorsby

De huidige verbintenis van Thorsby loopt af in 2019. De 22-jarige middenvelder is al sinds het seizoen 2014/15 speler van Heerenveen, maar werd dit seizoen vaste basisspeler.

In afwachting van belangstelling voor eigen spelers richt technisch manager Gerry Hamstra van Heerenveen zich op de komst van een spits. Door het vertrek van Reza Ghoochannejhad heeft de Friese club alleen Henk Veerman over voor die positie. Ook een reservedoelman is noodzakelijk na het vertrek van Wouter van der Steen en bovendien kijkt Heerenveen rond naar een vervanger van de lang geblesseerde Stijn Schaars. Warner Hahn is bij de start van de voorbereiding weer fit.

'Rond onze eigen spelers is het nu relatief rustig', aldus Hamstra. 'Maar iedereen kan zo een aantal spelers aanwijzen voor wie belangstelling op gang kan komen.' In de tot 2019 lopende contracten van Arber Zeneli en Yuki Kobayashi heeft Heerenveen nog een optie voor een extra jaar. De begeerde Denzel Dumfries ligt zelfs vast tot 2021.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.