Heerenveen zoekt contact met CSKA voor betalingstermijn Ejuke

Reacties

SC Heerenveen gaat er vooralsnog van uit dat CSKA Moskou kan voldoen aan de laatste betalingstermijn voor Chidera Ejuke, die in augustus 2020 voor twaalf miljoen euro werd getransfereerd naar Rusland.

Heerenveen zoekt contact met CSKA voor betalingstermijn Ejuke
© Pro Shots

Dat zegt technisch manager Ferry de Haan van de Friese club in een uitgebreid interview met Voetbal International. De oud-prof wil niet zeggen welk bedrag SC Heerenveen precies misloopt als CSKA Moskou de laatste termijn voor Ejuke niet kan of wil betalen.

Wel geeft De Haan aan dat het 'om een aanzienlijke som' gaat. 'We hebben gezien de situatie in Rusland contact gezocht met CSKA en naar aanleiding daarvan gaan wij er op dit moment van uit dat er gewoon betaald wordt. Het gaat nog om één termijn die na dit seizoen moet binnenkomen.'

Ejuke speelde alleen in het seizoen 2019/20 voor SC Heerenveen. In 25 competitieduels kwam de aanvaller negen keer tot scoren in de jaargang die wegens corona werd afgebroken.

Lees op VI PRO het volledige interview met Ferry de Haan, waarin hij uitgebreid ingaat op de penibele situatie waarin SC Heerenveen bivakkeert.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.