Heerenveen weet hoe het Feyenoord weer pijn kan doen

Reacties

SC Heerenveen heeft wel een idee hoe het ten koste van Feyenoord de halve finale van de strijd om de TOTO KNVB-beker kan bereiken.

Heerenveen weet hoe het Feyenoord weer pijn kan doen
© Pro Shots
sc Heerenveen
sc Heerenveen
4 - 3
Feyenoord
Feyenoord

SC Heerenveen-trainer Johnny Jansen bestempelt het bekerduel met Feyenoord op de clubwebsite als 'de belangrijkste wedstrijd van dit seizoen tot nu toe'. De coach weet hoe hij de Rotterdammers moet bestrijden. Drie weken geleden werd de ploeg van Dick Advocaat in het Abe Lenstra Stadion te kijk gezet. Een tactische aanpassing bood de Friese equipe soelaas.

Of een dergelijke tactische truc andermaal uit de hoge hoed van Jansen wordt getoverd? 'Wat geweest is, is geweest', zei de trainer. 'We zijn toen met een speelstijl begonnen die we door willen ontwikkelen. We worden steeds beter. Op die manier gaan we Feyenoord bestrijden.'

Heerenveen kan woensdag weer beschikken over Henk Veerman en Joey Veerman, die voor het duel met AZ van afgelopen zondag kampten met blessureleed. 'Van Henk wist ik wel dat hij weer honderd procent zou zijn, maar dat Joey er weer bij is, is een grote meevaller', aldus Jansen.

De winnaar van het duel in Friesland neemt het in de halve finale op tegen Ajax. Begin maart wordt de laatste ronde voor de finale afgewerkt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.