Heerenveen snakt naar terugkeer Schaars tegen Ajax

Reacties

SC Heerenveen kan bij de hervatting van de competitie tegen Ajax weer beschikken over Stijn Schaars (35). De middenvelder is hersteld van de dubbele beenbreuk die hem sinds april vorig jaar aan de kant hield.

Heerenveen snakt naar terugkeer Schaars tegen Ajax

Schaars (op de foto met Marcus Allbäck) maakte onlangs zijn rentree. Tijdens het oefenduel met FC Ingolstadt 04 (3-4) speelde hij een uur mee. Voor Heerenveen komt de terugkeer van de routinier op een prima moment, want zondag op bezoek bij Ajax ontbreekt zowel Ben Rienstra als Yuki Kobayashi vanwege een schorsing na een rode kaart tegen NAC Breda (4-2 verlies) eind december. Trainer Jan Olde Riekerink werd die avond uit de dug-out gestuurd en moet in Amsterdam ook op de tribune plaatsnemen.

Vier dagen na het competitieduel reist Heerenveen weer af naar de hoofdstad. Dan is Ajax de opponent in de kwartfinale om de KNVB-beker.

Bij SC Heerenveen wordt voorlopig geen beroep gedaan op Morten Thorsby. De club probeert hem met harde hand naar de uitgang te dirigeren. Lees op VI PRO een reconstructie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.