Heerenveen presenteert op verjaardag nieuwe shirts met historische link

Reacties

SC Heerenveen heeft op de dag van het honderdjarig bestaan van de club de shirts voor het nieuwe seizoen gepresenteerd. Het thuistenue is geïnspireerd op shirts uit het verleden waarin bijzondere prestaties werden verricht.

Heerenveen presenteert op verjaardag nieuwe shirts met historische link
© Pro Shots

Het nieuwe thuisshirt van Heerenveen heeft bijvoorbeeld de zeven klassieke pompeblêden van het shirt uit 1950 waarin Abe Lenstra in actie kwam. Met een link naar de promotie uit 1990 staat er een smal sponsorvlak op het nieuwe tenue en de kraag komt uit 1998. Het rugnummerontwerp komt uit 2000, toen Heerenveen actief was in de Champions League.

Het uitshirt van Heerenveen is zwart met grijze accenten en gouden bedrukkingen. 'Met het nieuwe thuis- en uitshirt gaan we ons jubileumseizoen in. We vieren een eeuw SC Heerenveen. De tenues staan symbool voor trots, traditie, trouw, een honderdjarig bestaan. Klassiek, stijlvol. Eenvoud, maar bijzonder.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.