Heerenveen pakt door met Johnsen en hoopt op verdediger

Reacties

SC Heerenveen verwacht in de laatste twee dagen van de transferwindow nog twee deals af te ronden. Dennis Johnsen wordt de eerste aanwinst.

Heerenveen pakt door met Johnsen en hoopt op verdediger

De Noor wordt woensdagochtend medisch gekeurd door de Friezen. Als dat geen problemen oplevert, wordt hij 's middags gepresenteerd. Heerenveen huurt Johnsen met een optie tot koop van Ajax. De twintigjarige buitenspeler maakte anderhalf jaar geleden de omgekeerde overstap, maar slaagde er niet in door te breken in Amsterdam. Hij kwam bij Heerenveen in beeld na het afzeggen van Ajacied Václav Cerny, die ervoor koos om het seizoen af te maken in de hoofdstad.

Donderdag hoopt Heerenveen nog een verdedigende versterking te presenteren. Reece Oxford van West Ham United is voor die vacature een van de twee kandidaten. De jonge Engelsman mag zijn Londense werkgever op huurbasis verlaten.

Eerder versterkte Heerenveen zich al met Andreas Skovgaard. Daar staat het vertrek van Nicolai Naess, Dave Bulthuis, Marco Rojas en Arber Zeneli tegenover.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.