Heerenveen heeft extra troef in transferspel rond Larsson

Reacties

In een interview met VI geeft Sam Larsson aan na dit seizoen graag de sprong naar het buitenland te willen maken, maar SC Heerenveen staat sterk in het te verwachten transferspel rond de Zweed.

Heerenveen heeft extra troef in transferspel rond Larsson

Het contract van Larsson loopt tot medio 2018, maar Heerenveen heeft een optie deze verbintenis met een jaar te verlengen. Dit houdt in dat de Friese club komende zomer niet onder druk staat om hem te verkopen.

Heerenveen deed er afgelopen januari alles aan om Larsson binnenboord te houden. Met de 23-jarige aanvaller aan boord denkt de club een grotere kans te maken op het bereiken van de play-offs om Europees voetbal.

Bovendien heeft de club de hoop dat de linksbuiten zijn naam de komende maanden internationaal vestigt als vast lid van de Zweedse selectie. November vorig jaar maakte hij zijn debuut voor de nationale ploeg, die verspreid over maart en juni in totaal nog vier interlands speelt voordat de transfermarkt opent.

'Ik heb me enorm ontwikkeld in Heerenveen en ik heb nu nog vier maanden om alles en iedereen ervan te overtuigen dat ik klaar ben voor een stap hogerop. Een mooie transfer maken, dat is mijn doel. Het liefst naar Italië of Spanje', zegt Larsson in een interview met VI, waarin hij bij vlagen even makkelijk langs de vragen dribbelt als op wedstrijddagen langs verdedigers. 'Toen ik hier kwam, was ik een leuke voetballer zonder eindproduct. Maar ik ben efficiënter geworden, een complete en volwassen speler geworden. Ik zal Heerenveen daar altijd dankbaar voor zijn.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.