Heerenveen haalt Tahiri terug naar de Eredivisie

Reacties

Anas Tahiri moet bij SC Heerenveen de opvolger worden van Joey Veerman. Als de laatste formaliteiten worden afgerond, nemen de Friezen de 26-jarige middenvelder over van het Roemeense Cluj.

Heerenveen haalt Tahiri terug naar de Eredivisie
© Pro Shots

Heerenveen moest op zoek naar een nieuwe middenvelder toen de club Veerman verkocht aan PSV. Tahiri kwam als optie naar voren. De Belg speelde vorig seizoen nog bij RKC Waalwijk en maakte in de zomer de overstap naar Cluj, maar daar kwam hij al snel op een zijspoor terecht.

In dienst van RKC maakte Tahiri de promotie naar de Eredivisie mee. Op het hoogste niveau speelde de middenvelder 56 wedstrijden. Bij Heerenveen moet hij voor meer keuze op het middenveld zorgen voor trainer Johnny Jansen, na het vertrek van Veerman.

Na het strikken van een opvolger van Veerman verschuift bij Heerenveen de prioriteit naar de spitspositie. De Friezen zijn al langer op zoek naar een concurrent voor Henk Veerman en hopen in deze transferwindow hun slag te slaan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer SC Heerenveen
Meer over SC Heerenveen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.