Heerenveen bevestigt vertrek Joey Veerman naar PSV

Reacties

SC Heerenveen heeft het vertrek van Joey Veerman naar PSV bevestigd. De 23-jarige middenvelder tekent in Eindhoven een contract tot medio 2026.

Heerenveen bevestigt vertrek Joey Veerman naar PSV

Veerman doorstond deze dinsdag met succes zijn medische keuring. De transfersom bedraagt naar verluidt zes miljoen euro plus een doorverkooppercentage.

PSV was niet de enige geïnteresseerde club. Afgelopen zomer sloeg Heerenveen een bod van AZ van vijf miljoen euro plus een doorverkooppercentage af. Deze winter was Feyenoord lang de belangrijkste gegadigde om hem in te lijven.

Veerman stapte 2,5 jaar geleden over van FC Volendam naar Heerenveen, waar hij in 81 officiële wedstrijden tot achttien goals en 23 assists kwam. 'Joey is een geweldige en belangrijke speler voor ons geweest', aldus technisch manager Ferry de Haan op de clubwebsite. 'Heerenveen is voor hem de ideale tussenstap vanuit de eerste divisie naar de top van Nederland gebleken. Deze overstap is hem dan ook gegund. Het is een deal waar alle partijen blij van worden. We willen Joey bedanken voor zijn tijd hier en wensen hem het allerbeste in zijn verdere carrière.'

PSV krijgt met Veerman een impuls voor het middenveld, waar Ibrahim Sangaré tijdelijk zal ontbreken door deelname aan het toernooi om de Afrika Cup met Ivoorkust.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer J. Veerman
Meer over J. Veerman
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.