Heenduel met Ajax lijkt te vroeg te komen voor sterkhouders Roma

Reacties

Twee dagen voor de eerste Europa League-confrontatie met Ajax ziet het er niet naar uit dat AS Roma in Amsterdam kan beschikken over Chris Smalling en Henrikh Mkhitaryan. Het tweetal ontbrak dinsdag nog altijd op de training.

Heenduel met Ajax lijkt te vroeg te komen voor sterkhouders Roma
© Pro Shots
Ajax
Ajax
1 - 2
AS Roma
AS Roma

Dat meldt Corierre dello Sport. De in Rome gezetelde sportkrant schrijft dat Smalling en Mkhitaryan wel minder pijn voelen en dat de laatste training woensdag definitief uitsluitsel moet geven of trainer Paulo Fonseca donderdag een beroep op het tweetal kan doen in de EL-kwartfinale. Maar die kans lijkt klein.

Smalling is op de weg terug van een knieblessure. De Engelse verdediger staat al bijna een maand aan de kant, heeft een behandeling ondergaan om het probleem te verhelpen en trainde de laatste dagen individueel. Roma hoopt hem volgende week weer te kunnen inzetten in de return tegen Ajax in Rome.

De kans dat Mkhitaryan er donderdag al bij is zou ook klein zijn. Waar de Armeense spelmaker nog altijd niet is hersteld van een kuitblessure, zijn middenvelders Jordan Veretout en Bryan Cristante weer volledig fit en klaar voor een basisplaats. Stephan El Shaarawy en Marash Kumbulla zijn er niet bij.

Gerelateerde artikelen
Meer AS Roma
Meer over AS Roma
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.