Hartverwarmende actie in De Kuip voor Thijs Slegers

Reacties

Supporters van Feyenoord en PSV hebben zondag voor een prachtige actie gezorgd voor Thijs Slegers. De manager communicatie en perszaken van de Eindhovense club is ongeneeslijk ziek. In de dertiende minuut van de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV stonden de fans in De Kuip hierbij stil.

Hartverwarmende actie in De Kuip voor Thijs Slegers
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
2 - 2
PSV
PSV

Slegers, die een rijk verleden heeft bij VI, deelde donderdag een bericht waarin hij vertelde dat de afstotingsziekte die hij heeft geen halt toe te roepen is. De medici kunnen niets meer voor hem doen. Het bericht kwam hard aan bij PSV en in de rest van de voetbalwereld.

In de dertiende minuut werd er stilgestaan bij het bericht van Slegers. De fans van Feyenoord en PSV applaudiseerden en in het uitvak was er een spandoek met een boodschap aan Slegers gericht te zien (zie tweet hieronder). Ook op de videoschermen werd er een bericht getoond ('Sterkte Thijs'); verder werd You'll Never Walk Alone gezongen door de fans. 

Voor aanvang waren de spelers van PSV al in speciale shirts, met daarop de tekst "Sterkte Thijs!", het veld opgekomen (zie hoofdfoto). Ruud van Nistelrooij stelde voor de camera van ESPN dat hij speciaal voor Slegers de drie punten wilde pakken in De Kuip. Anwar El Ghazi zette PSV in de achtste minuut op voorsprong

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.