Hartman reageert op woorden Sneijder: 'Leuk als zo'n grote speler dat zegt'

Reacties

Quilindschy Hartman heeft bijzondere dagen achter de rug. De 21-jarige linksback van Feyenoord ontving buitengewoon veel complimenten na zijn optreden in De Klassieker en bleef ook in het duel met NEC woensdagavond (2-0) prima overeind.

Hartman reageert op woorden Sneijder: 'Leuk als zo'n grote speler dat zegt'
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
2 - 0
N.E.C.
N.E.C.

Na afloop van die eenvoudige zege blikte Hartman bij ESPN terug op de afgelopen dagen. 'Ik heb veel complimenten gekregen. Ik heb zelf niet alles gelezen, maar het is eigenlijk onvermijdelijk dat iedereen het doorstuurt en erover praat. Er waren veel mensen die positief waren over de wedstrijd, dat ik goed speelde en agressief was', vertelde de linksachter desgevraagd.

Eén van die mensen was Wesley Sneijder. 'Hartman zien we over een paar maanden terug in het Nederlands elftal, honderd procent', stelde de recordinternational van Oranje maandag. 'Mijn vriendin stuurde het door. Het is natuurlijk leuk als zo'n grote speler dat zegt, voor mij een compliment en motivatie om door te gaan', reageerde Hartman.

'Of ik al in de buurt kom bij Oranje? Dat is niet aan mij, dat laat ik aan anderen, maar natuurlijk is het een droom. Als je jong bent, kijk je daarnaar, maar ik ben daar nu eigenlijk helemaal niet mee bezig. Ik ben gewoon bezig met voetbal, niet anders dan vorig jaar in de jeugd. Nu zijn er meer mensen bij en is er iets meer aandacht, dat is het verschil. Voor de rest is er niet veel anders. Ik vind voetbal gewoon leuk, vooral in De Kuip, met leuke teamgenoten en een leuk team. We doen het goed.'

Hartman voelt de liefde van Het Legioen. ESPN vroeg hem of hij wist wat Kuipvrees is. 'Ik heb er weleens van gehoord, maar daar heb ik niet zoveel last van', antwoordde hij lachend. 'Als je uit de jeugd komt, voel je denk ik wel iets extra’s ten opzichte van andere spelers. Ik denk dat supporters het leuk vinden als jongens uit de jeugd doorkomen, die energie voel ik als ik mensen aankijk. Dan zie ik dat ze trots en blij zijn dat een jongen uit de jeugd speelt, daardoor is Kuipvrees helemaal niet van toepassing en is het juist leuk en positief.'

Eredivisie

Stand Eredivisie 2022/2023

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Feyenoord
34
25
7
2
81-30
+51
82
2
PSV
34
23
6
5
89-40
+49
75
3
Ajax
34
20
9
5
86-38
+48
69
4
AZ
34
20
7
7
68-35
+33
67
5
FC Twente
34
18
10
6
66-27
+39
64
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Gerelateerde artikelen
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.