Hannover wil Hansson ook volgend seizoen in de Eredivisie stallen

Reacties

De kans is groot dat Emil Hansson ook volgend jaar in Nederland speelt. Het huurcontract van de Zweed bij RKC Waalwijk loopt af, maar Hannover 96 wil Hansson opnieuw tijdelijk in de Eredivisie stallen. Meerdere clubs uit het rechterrijtje hebben interesse.

Hannover wil Hansson ook volgend seizoen in de Eredivisie stallen
© Pro Shots

Hansson kwam in de winterstop voor de tweede keer op huurbasis naar RKC en heeft met veel plezier in Waalwijk gespeeld. De club wil graag door met de flankspeler, maar in deze onzekere tijden zijn de mogelijkheden onduidelijk. 'Het seizoen is ineens afgelopen en het zou jammer zijn als mijn tijd bij RKC op deze manier eindigt. Ik heb hier in twee jaar veel geleerd en ik sta open voor een langer verblijf, maar we weten niet wat er gaat gebeuren. Mijn zaakwaarnemer is met meerdere clubs uit de Eredivisie in gesprek.'

Omdat de speelkansen van Hansson in Duitsland minimaal zijn, stuurt Hannover aan op een nieuwe uitleenbeurt van de ex-Feyenoorder. Hansson tekende in augustus 2019 een driejarig contract bij de club uit de Tweede Bundesliga nadat hij niet doorbrak in Rotterdam. In het seizoen 2018/19, tijdens zijn eerste verhuurperiode aan RKC, had de Zweed met dertien goals en twaalf assists een groot aandeel in de promotie van de club. In januari van dit jaar keerde hij terug in Waalwijk en speelde hij zeven wedstrijden voordat de competitie werd gestopt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer RKC Waalwijk
Meer over RKC Waalwijk
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.